NLP Akademie

NLP, The Real Stuff

Het geven van NLP Trainingen (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner) en NLP gerlateerde trainingen.

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

//cdn.nlpakademie.be/images/logo.png
Wie, wat en waarom?

NLP, The Real Stuff

NLP, The Real Stuff

Bij de NLP Akademie willen we NLP onderwijzen in zijn meest pure vorm. Als een puur proces model, wars van alle inhoudsmodellen die zich in de loop van de laatste 45 jaar onder de noemer NLP geschaard hebben.  Onze NLP trainingen zijn uniek in Belgie. Daarom noemen we ze ook de 'Real Stuff'.  Alweer uniek in Belgie.

Een training is voor ons niet een louter overdracht van kennis. In tegendeel, onze intentie is om een reeks ervaringen te creëren die er voor zorgen dat onze deelnemers meer opties genereren. Door dingen te ervaren wordt leren een intuitief proces en verkrijgen onze deelnemers vaardigheden die ze kunnen inzetten tijdens de rest van hun leven.

NLP gaat om process, niet om inhoud. Onze deelnemers leren een aantal vaardigheden waardoor ze in staat zijn meer opties te zien of te creëren in hun leven. Dit geeft een grotere flexibiliteit en gevoel van vrijheid. Welke keuze(s) een deelnemer maakt is volledig zijn verantwoordelijkheid. Zolang de keuze maar congruent is. In geen enkel geval wordt er inhoud opgelegd. Dat is volgens ons niet ethisch. Hierin verschillen we van een heel aantal actuele 'feel good' trainingen die wel zorgen voor een tijdelijk 'goed gevoel' maar geen vaardigheden aanleren.

Hiernaast organiseren we ook NLP gerelateerde trainingen zoals een workshop 'sneller lezen', workshop 'zelfsturing' via NLP,...

De zorg voor kwaliteit en het bewaken van de puurheid van de gegeven leerstof zijn voor ons evident om een meerwaarde te creëren voor onze deelnemers. Om dit te garanderen houden we ook een persoonlijk kennismakings gesprek met elke deelnemer om af te stemmen of de intentie van de deelnemer wel overeenstmet met de intentie van de trainer. Alweer tamelijk uniek..

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid